IF Roslagen Special Olympics

Rånäs 4H Special Olympics startade 2002 av Åke Enström som då var lärare på särskolan i Finsta. Flera av ungdomarna ville spela fotboll och Åke nappade på idén och såg till att det blev verklighet.

Numera är vi en fristående förening med aktiviteter inom följande idrotter:

• Fotboll
  • Innebandy
  • Floorhockey
  • Handboll
  • Friidrott
  • Alpin skidåkning
  • Snowshoeing

Aktiviteterna startades i ovan angiven ordning med fotbollen först ut år 2002 och med det senaste tillskottet Snowshoeing 2014.

Finns det förutsättningar startar vi gärna nya aktiviteter.

Kom gärna med förslag!

Uppdaterad: 2015-03-04 17:26

Vill du bli medlem?

Fyll i formuläret på denna sida eller skicka ett mejl till This is a mailto link så återkommer vi till dig.

Vill du bli tränare?

Som tränare kommer du kunna erbjuda våra medlemmar möjlighet att utöva idrott och delta i olika typer av tävlingar där de även träffar andra med samma intresse.

Idag har vi aktiviteter inom följande idrotter, fotboll, innebandy, floorhockey, handboll, friidrott, alpin skidåkning och snowshoeing.

Välkommen att höra av dig!

Läs mer!