Dina kostnader som aktiv

Priser inom parentes visar den verkliga kostnaden. Dessutom vill vi att Ni noterar att inga anmälningsavgifter finns med i kalkylen. Vi har tagit ett styrelsebeslut på att föreningen står för Alla anmälningskostnader.

Friidrott:

• Specialvarvet i Göteborg, 20/5, med boende på Kviberg (800 kr)
    För våra aktiva: 400 kr
  • Special Games i Göteborg, 3-5/6  (1200 kr)
    För våra aktiva: 600 kr
  • Mälartouren i friidrott med resor till Eskilstuna (10/9), Västerås (27/8) och Stockholm (18/6)
    För våra aktiva: 250 kr

Fotboll:

• Seriespel:  Stockholm (12/6), Örebro (28/8) och Visby (24/9)
    För våra aktiva: Cirka 400 kr
  • Storsjöcupen (6-9/7) (1200 kr)
    För våra aktiva: 600 kr

Floorhockey:

• Floorhockey i Köping, 7-8/5 (ca 1000kr)
    Trolig deltagarkostnad ca 500 kr. Vi har inget bra underlag för grundkostnader här, eftersom vi denna gång kommer att få byta hotell.

Alla kommer ju inte att åka på Alla tävlingar men detta kan kanske vara ett hyfsat bra underlag när Ni skall göra den personliga ekonomiska planeringen.

Vår målsättning i föreningen är att vi genom att bara ta ut hälften av verklig kostnad samt stå för Alla deltagaravgifter, skall göra det möjligt för våra aktiva att slippa att tacka "Nej", därför att de inte har råd.

Uppdaterad: 22 MAR 2016 17:38 Skribent: Jens Davidsson

Vill du bli medlem?

Fyll i formuläret på denna sida eller skicka ett mejl till This is a mailto link så återkommer vi till dig.

Vill du bli tränare?

Som tränare kommer du kunna erbjuda våra medlemmar möjlighet att utöva idrott och delta i olika typer av tävlingar där de även träffar andra med samma intresse.

Idag har vi aktiviteter inom följande idrotter, fotboll, innebandy, floorhockey, handboll, friidrott, alpin skidåkning och snowshoeing.

Välkommen att höra av dig!

Läs mer!