Vill du vara tränare?

Kärnverksamheten i Roslagen SOL är att erbjuda möjlighet att utöva idrott och delta i olika typer av tävlingar där man även träffar andra med samma intresse.

Det som håller igång verksamheten är våra fantastiska tränare. Dessa presenteras på annat håll i tidningen.

Som tränare planerar du för verksamheten, vilka tävlingar man ska delta i, hur upphämtning sker och bidrar med goda råd i samband med träningar och tävlingar.

Du är mycket välkommen att höra av dig till någon av oss i föreningen om du har frågor. Du kanske vill börja med att följa med som åhörare på en tävling för att se hur det hela fungerar?

Välkommen att höra av dig! Gå till kontaktsidan

Uppdaterad: 20 JAN 2017 21:06

Vill du bli medlem?

Fyll i formuläret på denna sida eller skicka ett mejl till This is a mailto link så återkommer vi till dig.

Vill du bli tränare?

Som tränare kommer du kunna erbjuda våra medlemmar möjlighet att utöva idrott och delta i olika typer av tävlingar där de även träffar andra med samma intresse.

Idag har vi aktiviteter inom följande idrotter, fotboll, innebandy, floorhockey, handboll, friidrott, alpin skidåkning och snowshoeing.

Välkommen att höra av dig!

Läs mer!