Hoppa till sidans innehåll

Niklas Moberg hos Microsoft

05 MAR 2017 10:32
Niklas Moberg besökte Microsofts huvudkontor i Kista för att informera om snöskolöpning och sin resa till Ramsau och Special Olympics World Winter Games.
  • Uppdaterad: 05 MAR 2017 11:35

Fredag den 24 februari besökte Niklas Moberg Microsofts svenska huvudkontor i Kista, dit han var inbjuden för att presentera sig själv och sitt deltagande i snöskolöpnings vid Special Olympics World Winter Games i Österrike den 14-25 mars. Att Niklas var inbjuden beror på att Microsoft som en av tävlingarnas huvudsponsorer har valt att sponsra en deltagare från vardera 30 länder och Niklas hade lyckan att bli den utvalde i Sverige.

Vid mötet höll Niklas först en presentation av sig själv och informerade därefter om snöskolöpning. Mötet var mycket välbesökt med uppskattnigsvis drygt 100 nyfikna och oerhört entusiastiska åhörare på plats. Vi kunde till och med se VD:n för Microsoft Sverige på första raden.

Efter presentationen så blev det praktisk uppvisning av snöskolöpning tillsammans med tre personer från Microsofts löparklubb. Som tur var hade det kommit lite snö tidigare under veckan, så den praktiskta delen kunde genomföras med stor glädje och entusiasm hos alla deltagare.

Här nedan finns två länkar till ett par filmer från den praktiska delen, klicka på respektive länk för att titta på filmklippen.

Film 1       Film 2

 

 

Skribent: Leif Häggkvist
E-post: Adressen Gömd

 

 

Vill du bli medlem?

Fyll i formuläret på denna sida eller skicka ett mejl till This is a mailto link så återkommer vi till dig.

Postadress:
IF Roslagens SOL Special Olympics - Parasport
Åke Enström, Söderbybacke 24
76291 Rimbo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info